Skip to main content

Stort udvalg af specialiteter til din tapas

* * *

Skal du servere tapas for familien eller vennerne? Hos Amandus Ost & Delikatesser finder du et stort udvalg af lækre, hjemmelavede specialiteter, der vil passe perfekt til din tapas-servering. Vores ostebutik i Charlottenlund er let tilgængelig, uanset om du kommer fra Hellerup, Gentofte, Lyngby eller andre omkringliggende områder. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Pølser, skinker og oste fra ind- og udland

En servering med tapas kalder på ost, pølse og skinke. I vores forretning har vi et bredt og velassorteret sortiment af forskellige delikatesser fra både ind- og udland. Vi har for eksempel friskskårede skinker, herunder sortfodsskinke, serranoskinke og kastanjeskinke fra Frankrig, samt forskellige chorizoer og et stort udvalg af snackpølser. Vores kølediske bugner også af gode skinker og pølser fra Fanø, Skagen og Bornholm.

Foruden vores mange oste, pølser, skinker og delikatesser finder du et stort udvalg af hjemmelavet tilbehør samt oliven, soltørrede tomater, nødder og ostesnacks. Alle sager, der vil sætte prikken over i’et på aftenens tapas-menu.

Vores mange lækkerier giver dig mulighed for at sammensætte din helt egen tapas ud af huset, der passer til dig og dine gæster. Vi vejleder naturligvis gerne omkring de rette mængder og smagssammensætninger.

Tid til tapas? Kig forbi vores forretning og bestil dine favoritter

Hvis du kunne tænke dig at nippe til en hjemmelavet tapastallerken over et glas vin og en god snak med familien, så kan du med fordel smutte forbi vores forretning. Vi har et stort udvalg af specialiteter, som du selv kan anrette derhjemme.