Lige nu

* * *

På denne side kan du holde dig opdateret på, hvad der er særlig aktuelt hos os, lige nu, i forretningen.

Vi har taget vores forholdsregler i forbindelse med Covid 19 situationen og gør det løbende. I kundeområdet er der mulighed for at vaske hænder og også hånd-desinfektion. Bag diskene er vi naturligvis hele tiden “på tæerne” med, hvordan vi gebærder os.

Vi har syltet drueagurker. Den helt klassiske danske version og nu har de trukket færdigt, så de er klar til salg i forretningen.

Ligeledes har sveskeblommerne og Clara Friis pærerne trukket færdigt og står også klar i forretningen til, at ledsage nogle af vores skønne oste.

Apropos oste; så er det igen tid for osten Mont dÒr, som er forrygende sammen med blommerne. Vi har den i æsker i to størrelser ( hvor du kan varme den i ovnen med lidt hvidvin ), samt et stor sag, som vi skærer op i den størrelse, som du har brug for.

Vi har fået “Fuldmåneost” fra Thise Mejeri. Halvfast ost med meget lækker smag, som cremer lidt i munden. Fra Jura. hvor også Mont dÒr er fra, har vi fået Vieux Cremiers, fast og knasende, også virkelig smagfuld.

Fra “Maison de la Truffe” på Madeleine pladsen i Paris, har vi igen fået råmælksbrie med et trøffellag i midten. Englesang for trøffel elskere med hang til ost.

Flødeboller fra Mikkel Friis-Holm er tilbage i forretningen. Fine æsker med fire styk i hver, fire klassiske vaniljeboller eller en æske med to vanilje og to mokka boller. Vi har igen også fået fantastiske fyldte chokolader derfra. Fine æsker med henholdvis 8 og 18 stykker.

Velbekomme og velkommen!

Kontakt os

Tlf: 39 63 77 91