Lige nu

* * *

Velkommen i Amandus!

Sæsonen siger Burrata! Vi har altid to typer; en stor 500g. på bæffelmælk fra Italen og de små 100 g. fra danske La Treccia på økologisk komælk.

Burrata smager godt sammen med stort set alt, men i øjeblikket er det perfekte match asparges, begge farver og både kolde og varme.

Vi har Vitello Tonnato og Caprese salat stående anrettet. Begge er gode til som frokostret eller som forret. Eller som en del af en picnic, den tid er jo heldigvis over os.

Sæsonen siger også rabarber! Så vi laver vores dejlige trifli med mascarpone og glacerede mandler. Som altid i glas lige til at serverer og du er mere end velkommen til at komme tilbage med glasset og få kr. 2,- retur.

Gedeoste sæsonen er også i gang. Vi har mange!!! men nævnes skal de danske fra Copenhagen Goat Milk. Dog græsser gederne imellem Roskilde og Ringsted og osten bliver så kørt til CPH. To varianter, en cremet blødere Chevre og en mere fast Skovbund med askestribe fra granbark. Prøv dem.

Vi har i øjeblikket lækre søde italienske cremaer. Med saltet karamel, en hasselnøddecreme og crunchy pistaciecreme. På toast, på pandekager eller med frisk frugt.

AMANDUS OST & DELIKATESSER

Jægersborg Allé 45
2920 Charlottenlund

Tlf.: 39 63 77 91
E-mail: amandusost@mail.dk

ÅBNINGSTIDER

Tirsdag - fredag: 9.30 - 18.00
Lørdag: 9.00 - 14.00

TILMELD NYHEDSBREV