Lige nu

* * *

På denne side kan du holde dig opdateret på, hvad der er særlig aktuelt hos os, lige nu, i forretningen.

Vi har taget vores forholdsregler i forbindelse med Covid 19 situationen og gør det løbende. I kundeområdet er der mulighed for at vaske hænder og også hånd-desinfektion. Bag diskene er vi naturligvis hele tiden “på tæerne” med, hvordan vi gebærder os.

Fredag de 16. juli er den sidste åbningsdag inden vi lukker for sommerferie.

Sortimentet af grillpølser udvikler sig nu. Fra Slagter Munch på Skagen har vi fine håndværkspølser, som glæder alle ganer. Fra Slagter Hallegaard på Bornholm, har vi kødfulde rustikke pølser med masser af smag.

Vi har igen den helt forrygende gin fra Njord. De har efterhånden et stort udvalg, så vi har valgt fire ud til os, blandt andet en med kombucha the, hvilket måske lyder en smule sært, men er helt forrygende. Du er velkommen til at få en smagsprøve hos os. Vi har også 2 forskellige “Bottle Rocket”, som er to typer fadlagrede færdige drinks.

Vi har spændende nyheder fra Schweiz. To faste oste med knas, en blødere type med rigtig dejlig cremet smag, en fastere blåskimmelost og Belper Knolle!

Belper Knolle er en fast rund ost rullet i peber og i størrelse en mellem ting imellem en bordtennis- og en tennisbold. Belper Knolle er fantastisk til at rive/høvle over stort set alt. Lige nu er det særligt lækkert på asparges, men også i salater, over skinke og bresaola, på pasta og over risotto.

Vi har altid flødeboller fra Friis-Holm og ikke mindst de lækre dessert chokolader og prisvindende plade chokolader.

Kontakt os

Tlf: 39 63 77 91