Lige nu

* * *

På denne side kan du holde dig opdateret på, hvad der er særlig aktuelt hos os, lige nu, i forretningen.

Vi har taget vores forholdsregler i forbindelse med Covid 19 situationen og gør det løbende. I kundeområdet er der mulighed for at vaske hænder og også hånd-desinfektion. Bag diskene er vi naturligvis hele tiden “på tæerne” med, hvordan vi gebærder os. Naturligvis bærer alle mundbind eller visir.

Vi har åbent mandag den 29. marts kl. 9.30 – 18.00, altså mandagen før Påske! – hvilket giver mulighed for at sprede indkøbene og afstandene imellem os.

Apropos Påske – vi har påskeæg i mange varianter til store og små. Traditionen tro, har vi marcipan påskeæg fra Aalborg Chokoladen. 4 varianter, ren marcipan, marcipan/lakrids, marcipan/nougat og marcipan med cognac. Fra Venchi har vi nougat æg med pastelglasur, samt små franske æg i glittet papir med fire smage.

Fra Friis-Holm har vi en smuk eksklusiv æske med 10 fyldte æg med fem smage. Alle fine afstemte smage, som ikke er for søde. Ligeledes har Friis-Holm lavet en ny variant i deres flødebolle mix æske, hyldeblomst og ribs på sprød bund, sammen med den klassiske vanilje bolle på marcipanbund.

Vi har igen den helt forrygende gin fra Njord. De har efterhånden et stort udvalg, så vi har valgt fire ud til os, blandt andet en med kombucha the, hvilket måske lyder en smule sært, men er helt forrygende. Du er velkommen til at få en smagsprøve hos os. Vi har også 2 forskellige “Bottle Rocket”, som er to typer fadlagrede færdige drinks.

Vi har også mad!!! – og lige nu er det forårslækkert med Burrata og stenbiderrogn ( stenbiderrognen har naboen ) og ellers kan du jo serverer Burrata med stort set alt – vi har den lille fra La Treccia og en stor 500 grams på bøffelmælk fra Italien.

Brillat Savarin har vi som altid, men i øjeblikket findes den også med et lag af sennepskorn.

Hvis det skal være virkeligt nemt, har færdiglavet Vitello Tonnato og Salat Caprese stående klar.

Kontakt os

Tlf: 39 63 77 91