Lige nu

* * *

På denne side kan du holde dig opdateret på, hvad der er særlig aktuelt hos os, lige nu, i forretningen.

Vi har taget vores forholdsregler i forbindelse med Covid 19 situationen og gør det løbende. I kundeområdet er der mulighed for at vaske hænder og også hånd-desinfektion. Bag diskene er vi naturligvis hele tiden “på tæerne” med, hvordan vi gebærder os. Naturligvis bærer alle mundbind eller visir.

Husk at vi holder lukket Langfredag den 30. april, men er tilbage igen om lørdagen den 1. maj!

Vi har igen den helt forrygende gin fra Njord. De har efterhånden et stort udvalg, så vi har valgt fire ud til os, blandt andet en med kombucha the, hvilket måske lyder en smule sært, men er helt forrygende. Du er velkommen til at få en smagsprøve hos os. Vi har også 2 forskellige “Bottle Rocket”, som er to typer fadlagrede færdige drinks.

Brillat Savarin har vi som altid, men i øjeblikket findes den også med et lag af sennepskorn.

Vi har spændende nyheder fra Schweiz. To faste oste med knas, en blødere type med rigtig dejlig cremet smag, en fastere blåskimmelost og Belper Knolle!

Belper Knolle er en fast rund ost rullet i peber og i størrelse en mellem ting imellem en bordtennis- og en tennisbold. Belper Knolle er fantastisk til at rive/høvle over stort set alt. Lige nu er det særligt lækkert på asparges, men også i salater, over skinke og bresaola, på pasta og over risotto.

Vi har altid flødeboller fra Friis-Holm og ikke mindst de lækre dessert chokolader og prisvindende plade chokolader.

Kontakt os

Tlf: 39 63 77 91