Lige nu

* * *

På denne side kan du holde dig opdateret på, hvad der er særlig aktuelt hos os, lige nu, i forretningen.

Vi har taget vores forholdsregler i forbindelse med Covid 19 situationen og gør det løbende. I kundeområdet er der mulighed for at vaske hænder og også hånd-desinfektion. Bag diskene er vi naturligvis hele tiden “på tæerne” med, hvordan vi gebærder os.

Vores skab med gedeost bugner! – der er en masse nyheder og også et par gamle kendinge. Blandt nyhederne har vi tre slags fra Copenhagen Goat Milk.

Västerbottens Ost er også landet på vores hylder. Fyldig og knasende velsmag og mange ynder jo at følge den svenske tradition; at spise den sammen med krebs.

Vi har syltet drueagurker. Den helt klassiske danske version og nu har de trukket færdigt, så de er klar til salg i forretningen.

Vi har kolde spise klare forretter, eller frokostretter, stående – Gazpacho suppe, Vitello Tonnato og Salat Caprese. Med et par skiver skinke eller pølse, samt et dejligt stykke ost, har du det perfekte måltid her i sommer varmen.

Skabet med grill pølser er også fyldt op. Fra Slagter Munch på Skagen har vi et udvalg af deres sortiment og vi har gode grove med masser af smag fra Slagter Hallegaard på Bornholm.

Flødeboller fra Mikkel Friis-Holm er tilbage i forretningen. Fine æsker med fire styk i hver, fire klassiske vaniljeboller eller en æske med to vanilje og to mokka boller. Vi har igen også fået fantastiske fyldte chokolader derfra. Fine æsker med henholdvis 8 og 18 stykker.

Velbekomme og velkommen!

Kontakt os

Tlf: 39 63 77 91