Lige nu

* * *

Bemærk: Fredag den 10. september kommer Christoffer fra Spirit of Njord og fortæller om deres mange håndværks gins med adskillige fantastiske smage og ikke mindst giver han smagsprøver og mixer en cocktail. Kom og vær med kl. 15.00 – 17.00.

Lad os klemme det sidste ud af sommeren og nyde dejlig Burrata. Vi har store Burrata på bøffelmælk fra Italien og mindre på dansk økologisk mælk fra La Treccia.

Burrata smager også forrygende med modne danske blommer, evt. med lidt flydende dansk sensommer honning henover, så bliver det lidt mere dessertagtigt. Vi har den fineste klare honning fra vores faste avler på Sydsjælland.

Apropos dessert; vi laver for tiden kold melonsuppe med mynte Panna Cotta og nøddeknas.

Fra Schweiz har vi nyheder i både faste og bløde oste.

Vi har Västerbottensost fra Sverige, hvis du skal holde krebse kalas eller du kan bare spise den fyldige og knasende ost, præcis som andre oste.

Grækenland har budt sig til med den mest velsmagende blåskimmel på gedemælk.

Vi har netop syltet årets portion af drueagurker, så nu skal de bare stå og trække et stykke tid.

Inden længe går det så løs med den “Italienske sveskeblomme”, som er den gamle danske blommesort vi altid sylter. Og naturligvis også Clara Friis pærer.

Madmæssigt er denne sæson bare en gavebod.

Velkommen til!

AMANDUS OST & DELIKATESSER

Jægersborg Allé 45
2920 Charlottenlund

Tlf.: 39 63 77 91
E-mail: amandusost@mail.dk

ÅBNINGSTIDER

Tirsdag - fredag: 9.30 - 18.00
Lørdag: 9.00 - 14.00

TILMELD NYHEDSBREV