Lige nu

* * *

Velkommen i Amandus!

Efteråret sniger sig ind på os, det er smukt og der er en anden god tradition på denne årstid – Mont dÓr. Mont d’Or er osten i træ æsker omviklet med granbark. Du kan opvarme osten i æskerne med lidt hvidvin og evt. peber eller krydderurter efter behag. Du kan serverer stort set alt til, vi giver gerne gode råd i forretningen.

Vi har den også i udskårne stykker, som serveres ved stue temperatur og gerne med vores hjemmesyltede blommer fra Fejø – det er et perfekt match.

Både blommerne og de syltede Clara Friis pærer har nu trukket færdigt og står klar i bøtter på hylderne.

Da vi hentede blommer og pærer på Fejø, løb vi ind i Principato pasta. Diego ( jo fra Italien ) laver pasta, der smager fuldstændig forrygende. 3 slags ravioli og 2 båndpasta, alle økologiske.

Vi har netop modtaget en virkelig dejlig økologisk olivenolie fra Spanien. Vi har jagtet en god økologisk olie længe, nu synes vi at det lykkedes.

Der er sprøde snacks fra Frankrig, som smager næsten frisklavet, med enten salt eller fromage.

Fra Fyn har vi Indiske snacks! Maybritt og hendes indiske mand Manoj laver krydrede, sprøde, glutenfrie snacks, der fungerer med drinks og oste.

Ligeledes fra Fyn har vi modtaget “bælg”. Dejlig konfekt lavet på danske kikærter! Lyder en smule sært, men smager super og ikke for sødt. 4 smagsvarianter, original, orange, pistacie og mint. Gluten- og lactosefri.

Fra Hattesens Konfektfabrik har vi nye smagsvarianter af den firkantede slags og 2 typer Ærø Stænger.

AMANDUS OST & DELIKATESSER

Jægersborg Allé 45
2920 Charlottenlund

Tlf.: 39 63 77 91
E-mail: amandusost@mail.dk

ÅBNINGSTIDER

Tirsdag - fredag: 9.30 - 18.00
Lørdag: 9.00 - 14.00

TILMELD NYHEDSBREV