Lige nu

* * *

På denne side kan du holde dig opdateret på, hvad der er særlig aktuelt hos os, lige nu, i forretningen.

Vi har taget vores forholdsregler i forbindelse med den nuværende situation og gør det løbende. I kundeområdet er der mulighed for at vaske hænder og også hånd-desinfektion. Bag diskene er vi naturligvis hele tiden “på tæerne” med, hvordan vi gebærder os.

Vi har altid Burrata i forretningen. Vi har økologiske på Jerseymælk fra italienerne i Rødovre, La Treccia, samt en stor 500 gram på bøffelmælk fra Italien.

Et nyt samarbejde er opstået. Feelgood Bakery på Nørrebro laver virkeligt godt glutenfrit bagværk. Du kan på deres hjemmeside bestille brød m.m. til afhentning hos os hver onsdag. Vi har også altid deres forrygende havreboller i huset.

Mikkel Friis-Holm har vi til gengæld haft et samarbejde med meget længe. Han producerer den mest velsmagende chokolade, som du kan tænke dig. Hidtil har det kun været pladechokolade, som han i øvrigt har vundet stribevis af medaljer for.

Nu laver han også fyldte chokolader! Flotte, delikate, masser af smag og ikke engang de lyse og hvide stykker er for søde!

Flødeboller er ydermere kommet til! Vi har æsker med fire klassiske vaniljeboller på marcipanbund og æsker med to vaniljeboller og to mokkaboller på sprød karamelliseret bund.

Kontakt os

Tlf: 39 63 77 91