Lige nu

* * *

På denne side kan du holde dig opdateret på, hvad der er særlig aktuelt hos os, lige nu, i forretningen.

Vi har taget vores forholdsregler i forbindelse med den nuværende situation og gør det løbende. I kundeområdet er der mulighed for at vaske hænder og også hånddesinfektion. Bag diskene er vi naturligvis hele tiden “på tæerne” med, hvordan vi gebærder os.

Vi har altid Burrata i forretningen. Lige nu er det særligt aktuelt, at servere den med stenbiderrogn! – og husk, at vi har fået nye dygtige ejere af vores nabo fiskeforretning.

Et nyt samarbejde er opstået. Feelgood Bakery på Nørrebro laver virkeligt godt glutenfrit bagværk. Du kan på deres hjemmeside bestille brød m.m. til afhentning hos os hver onsdag. Vi har også altid deres forrygende havreboller i huset.

Mikkel Friis-Holm har vi til gengæld haft et samarbejde med meget længe. Han producerer den mest velsmagende chokolade, som du kan tænke dig. Hidtil har det kun været pladechokolade, som han i øvrigt har vundet stribevis af medaljer for. Nu laver han også fyldte chokolader! Flotte, delikate, masser af smag og ikke engang de lyse og hvide stykker er for søde!

Friis-Holm har lavet de flotteste “skalæg”. Tre udformninger; æg, kylling og kanin. Alle af økologisk O’Payo chokolade, henholdsvis en mørk mælkechokolade 50% ( der fornylig vandt international guld ) og en mørk 68%.

Vi har fire varianter af marcipanæg; classic, med nougat, lakrids og cognac.

Fine nougat æg med glasur i fine sarte farver, samt fire varianter af små æg i glittet papir. Altså noget for enhver smag!

Kontakt os

Tlf: 39 63 77 91