Lige nu

* * *

På denne side kan du holde dig opdateret på, hvad der er særlig aktuelt hos os, lige nu, i forretningen.

Vi har taget vores forholdsregler i forbindelse med den nuværende situation og gør det løbende. I kundeområdet er der mulighed for at vaske hænder og også hånd-desinfektion. Bag diskene er vi naturligvis hele tiden “på tæerne” med, hvordan vi gebærder os.

Vi har altid Burrata i forretningen. Vi har økologiske på Jerseymælk fra italienerne i Rødovre, La Treccia, samt en stor 500 gram på bøffelmælk fra Italien.

Fra det danske gårdmejeri “Copenhagen Goat Milk” har vi fået to fine oste. En cremet gedemælksost med en smule struktur og fineste milde smag, samt et glas med gedemælkskugler, som ligger i krydderolie.

En dejlig ret i sommervarmen er den, af spansk oprindelse, kolde tomatsuppe Gazpacho. Vi har den stående klar i bøtter med 400 ml. Lidt klippet purløg eller agurk i tern over og du har den herligste forret / lette hovedret.

Mikkel Friis-Holm har vi til gengæld haft et samarbejde med meget længe. Han producerer den mest velsmagende chokolade, som du kan tænke dig. Hidtil har det kun været pladechokolade, som han i øvrigt har vundet stribevis af medaljer for.

Nu laver han også fyldte chokolader! Flotte, delikate, masser af smag og ikke engang de lyse og hvide stykker er for søde!

Flødeboller er ydermere kommet til! Vi har æsker med fire klassiske vaniljeboller på marcipanbund og æsker med to vaniljeboller og to mokkaboller på sprød karamelliseret bund.

Nyslynget flydende honning!! Vidunderligt på oste, især gedemælks- og blåskimmeloste, men jo også på bær, skyr, vafler og pandekager. Bistaderne står ved økologiske marker og blomster fyldte overdrev.

Koldskål kan vi ikke klare, men til gengæld har vi nu de lækreste kammerjunkere fra “Småkageriet”. Derfra har vi naturligvis også deres dejlige småkager og som noget nyt en stor “cookie” med mandler og chokolade.

Fredag den 17. juli er sidste åbnings dag inden vi lukker for sommerferie!

Kontakt os

Tlf: 39 63 77 91