Skip to main content

Delikatesser fra ind og udland

* * *

Perfekte til tapasanretninger og selskabsmenuer

I Amandus Ost finder du altid et bredtfavnende udvalg af delikatesser fra ind- og udland. Disse fungerer perfekt til en lang række anretninger, uanset om du skal bidrage med delikatesser til en større menu, om du vil sammensætte din egen tapasanretning eller noget helt tredje.

Vores oste- og delikatessebutik ligger i Charlottenlund, og vi har derfor mange kunder, der kommer forbi fra omkringliggende områder, herunder Gentofte, Hellerup og Lyngby. Vi ligger dog heller ikke langt fra Motorring 3, og du kan således også nemt komme forbi, hvis du kommer kørende fra et sted lidt længere væk.

Dyk ned i vores udvalg af delikatesser

Vi har altid et stort og velassorteret udvalg af delikatesser, som du kan komme forbi butikken og dykke ned i.

Parmaskinke – Serranoskinke – Sortfodsskinke – med mere, samt skinker fra Fanø, Slagter Munch, Skagen og Hallegaard Gårdslagteri på Bornholm, skærer vi friskt op i den mængde, som du har brug for.

Spegepølser fra dygtige danske håndværksslagtere, stort udvalg af snack pølser, pølser fra Frankrig og Italien, blandt andet trøffelsalami og pølse med Karl Johan svampe.

Vores hjemmelavede delikatesser fremstilles og produceres fra bunden af friske, og så vidt muligt, danske råvarer.

Du finder jomfruhummer- og jordskokkesuppe, saucer baseret på egen fond, eksempelvis rødvinssauce, trøffel-portvinssauce og morkelsauce.

Vi bager et udvalg af madtærter og laver patéer på vildtkød eller perlehøne, kyllingelever-mousse, frokostsalater, samt desserter der får munden til at løbe i vand.

Fra eget køkken hylder vi også den danske syltetradition i form af hjemmesyltede drueagurker, rødbeder, rødløg og pickles.

Kom forbi butikken og se vores mange forskellige specialiteter

Hvis du leder efter delikatesser til tapas, en selskabsmenu eller bare for at sætte lidt mere smag på hverdagen, så kom endelig forbi vores delikatessebutik. Her står vi altid klar til at fortælle om vores mange forskellige specialiteter, så du kan være sikker på at komme hjem med det helt rigtige.