Skip to main content

Take-away

* * *

Er du på udkig efter noget lækkert og nemt? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Amandus Ost & Delikatesser tilbyder vi hjemmelavede specialiteter og lidt færdigretter fra vores eget køkken, som du kan tage med hjem og varme til frokost eller aftensmad. Vi er beliggende i Charlottenlund og har således en central placering, hvis du for eksempel kommer fra Gentofte, Hellerup, Lyngby eller omegn.

Køledisk: Madtærter og desserter

I vores køledisk finder du tre-fire madtærter, der er klar til at blive varmet op hjemme hos dig som et frokost- eller aftensmåltid eller en del af et tapas bord. Vi har også altid en færdig tortellini ret stående klar til opvarmning.

Køledisken byder også på hjemmelavede specialiteter til den søde tand. Vores udvalg af desserter kører fast og består af chokolademousse med to forskellige slags chokolader, klassisk tiramisu, panna cotta og trifli, der følger årstiden. Desserterne er anrettet i fine glas og lige til at sætte på bordet – også til gæster.

Fryser: Supper, saucer og fonder

I vores fryser har vi en klassisk lasagne, som glæder både store og små. Vi har hjemmelavet fondue med krydderier og så videre, så du skal blot tilsætte hvidvin og evt. hvidløg. Du kan også vælge mellem vores klassiske hummersuppe og jordskoksuppe, samt andre sæson bestemte supper. Der er diverse saucer og fond, hjemmelavet fra bunden, til hjælp i dit eget køkken.