Skip to main content

Take-away til enhver anledning

* * *

Er du på udkig efter lækker og sund take-away? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Amandus Ost & Delikatesser tilbyder vi hjemmelavede specialiteter og færdigretter fra vores eget køkken, som du kan tage med hjem og varme til frokost eller aftensmad. Vi er beliggende i Charlottenlund og har således en central placering, hvis du for eksempel kommer fra Gentofte, Hellerup, Lyngby eller omegn.

Køledisk: Madtærter og desserter

I vores køledisk finder du et mindre udvalg af færdigretter til take-away. Færdigretterne er lavet helt fra bunden i vores eget køkken og består blandt andet af tre-fire madtærter, der er klar til at blive varmet op hjemme hos dig selv. På den måde har du altid et lækkert frokost- eller aftensmåltid ved hånden – uden selv at skulle bruge flere timer i køkkenet!

Køledisken byder også på hjemmelavede specialiteter til den søde tand. Vores udvalg af desserter kører fast og består af chokolademousse med to forskellige slags chokolader, klassisk tiramisu, panna cotta og trifli, der følger årstiden.

Fryser: Supper, saucer og fonder

Du kan desuden finde et udvalg af vores hjemmelavede færdigretter i fryseren, der blandt andet tæller boeuf bourguignon, lasagne og risotto. Du kan også vælge mellem vores klassiske hummersuppe og jordskoksuppe samt diverse hjemmelavede saucer og fonder til brug i eget køkken. Maden kan enten nydes på dagen eller gemmes til en travl hverda

Kig forbi vores butik og køb sund take-away

Kunne du tænke dig at høre mere om vores take-away, vil du se nærmere på vores sortiment, eller ønsker du at købe mad med hjem? Så kig forbi vores butik og bestil mad til enhver anledning. Vi ser frem til at hjælpe dig.